Why you should subscribe to IMC 2017? Read the testimonials of alumni

Carole Lamarque

Why you should subscribe to IMC 2017? Read the testimonials of alumni

Voor mij was de Innovative Marketing Masterclass een marketingbad dat me meer inzicht en een zekere ruggengraat heeft gegeven om de functie van Marketing Manager/Directeur te kunnen invullen.

 

Alumni IMC, Nathalie Goubau, Marketing Manager, Veritas over IMC 2016:

“Waar de meeste deelnemers een duidelijke marketing of sales achtergrond hadden, zat ik in het begin van de opleiding nog op de aankoopafdeling van Veritas en was er een ‘move’ gepland naar marketing vanaf november 2016. Ik heb op de UA Marketing als afstudeerrichting gekozen in mijn opleiding Handelsingenieur, maar vanuit het bedrijf was deze move meer gebaseerd op de ervaring en kennis van het bedrijf die ik doorheen de jaren had opgebouwd. Doel van de opleiding was voor mij dan ook voornamelijk om opnieuw ondergedompeld te worden in de verschillende aspecten van marketing en meteen inzicht te krijgen op de innovatieve mogelijkheden binnen het domein marketing. De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk zelfverzekerder was om deze uitdaging aan te gaan. Na een korte inwerkperiode ben ik enkele maanden in bevallingsrust geweest en pik ik nu de draad terug op om me verder in te werken en te ontwikkelen in mijn nieuwe functie. Voor mij was het een marketingbad dat me meer inzicht en een zekere ruggengraat heeft gegeven om de functie van Marketing Manager/Directeur te kunnen invullen.”

 

Alumni IMC, Karen Casteels, Storyteller, Eni over IMC 2016:

“De cursus geeft je in een sneltempo een overzicht van de nieuwste trends en wat je er zelf mee kan doen. Perfecte mix van theorie en praktische tips. Een aanrader!”

 

Innovative Marketing Certificate

What to expect of the Innovative Marketing Masterclass 2017?

Today, disruptive innovations are everywhere.
As CEO, CMO, Founder or Marketer you need to stay on track with all the newest trends in marketing. There are plenty of online opportunities to update your innovative marketing knowledge such as DIY courses and webinars. Carole Lamarque of Duval Union, however, presents you a hands-on, interactive masterclass in which innovative marketing experts will bring you up to speed using reallife cases.

  • WHAT : Neuromarketing, Virtual Reality for brands and the latest social media business hypes are a few of the topics on the agenda.
  • WHEN : 295 EUR (excl. VAT) per class -healthy lunch included – each Friday PM from September 15 until December 2017, 13 weeks at Ankerrui 9, Antwerp.
  • HOW : Classes are in Dutch. Slides are in English and will be handed out. There’s personal coaching by the experts for the topics you own the least or if you had to skip a class. In the end each participant will receive the Innovative Marketing Certificate (IMC) by Duval Union Academy.

Subscribe now

Duval Union Academy