Loading Events
  • This event has passed.

Masterclass Customer Centricity // Carole Lamarque & Geert Martens

Masterclass Customer Centricity.

Expert Carole Lamarque,
Duval Union Innovative Marketing.

Expert Geert Martens,
Duval Union Consulting.

Price:

375 EUR (excl. BTW) Healthy lunch included.

TICKETS

Product Centricity vs. Customer Intimacy

De meeste bedrijven zijn ongelofelijk onderlegd in Product Centricity en leggen hierdoor minder de focus op de customer. Nochtans is België een ideale markt om zich meer te focussen op Customer Centricity aangezien er relatief weinig bedrijven producten “maken” (bv. iPads of TV’s).

Wat leer je in deze Masterclass?

Deze Customer Centricity Masterclass is een nieuw en uniek aanbod op de leermarkt aangezien de aanpak van Customer Centricity zelden werd vertaald in een stappenplan, te gebruiken methodologieën, een framework en het bestuderen van cases. Na het volgen van deze Masterclass word ook jij een meester in Customer Centricity.

Wie?

CMO’s, Senior Segment Managers, Digital Marketing Directors, Communication Managers, Business Development Managers, Sales & Marketing Directors, Social Media Managers, Business Unit Managers, PR Managers…

Niveau

Advanced

FAQ’s

Zal ik een Customer Centric strategie kunnen uitschrijven na het volgen van de Masterclass? – Je zal een grondige kennis hebben van hoe je Customer Centric kan worden dankzij de verschillende cases, maar een strategie uitschrijven is persoonlijk en confidentieel voor elk bedrijf. We helpen je graag verder na de Masterclass met een tailor-made aanpak voor jouw bedrijf.

Ik kom uit de Healthcare sector, is deze Masterclass relevant voor mij? – Absoluut. Meer dan ooit is patiënt- gerichtheid cruciaal. Ook de bancaire sector kan in deze Masterclass leren hoe de customer centraal te zetten.

Taal

NL

Iedereen spreekt zijn/haar eigen taal (NL/FR/ENG)

December 19 2017

Details

Date: 19/12/2017
Time: 1:00 pm - 5:00 pm
Cost: €375
Website: Visit Event Website

Venue

Home of Retail

Ankerrui 9
Antwerpen, Antwerpen 2000 Belgium

+ Google Map

Visit Venue Website

Organizer

Duval Union Academy

Duval Union Academy